Kos med couscous

I denne salaten møtes Afrika og Asia. i munnen din.

Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

På norsk er salat både en grønnsak med grønne, spiselige blader som tilhører planteslekten lactuca, og en matrett som kan bestå av grønnsaker, frukt, fisk og kjøtt. Begrepsbruken kan være litt forvirrende i blant.

På engelsk er det lettere å holde de to tingene atskilt ettersom grønnsakene heter «lettuce» og matretten «salad».

Dagens søndagsmiddag er en salat uten ett eneste lite salatblad. Her er det couscous som utgjør hovedingrediensen sammen med godt kjøtt.

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer