Sterk sak: Kyllingvinger inneholder akkurat nok smak til at de kan produsere god kyllingkraft på kort tid. Her, risotto med kylling og salvie.
Sterk sak: Kyllingvinger inneholder akkurat nok smak til at de kan produsere god kyllingkraft på kort tid. Her, risotto med kylling og salvie.Vis mer

Kraftkarer

Buljongterningen er kastet.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Jeg kan ikke være den eneste som føler et visst ubehag når jeg leser innholdsfortegnelser. Jeg skulle ønske at jeg ikke hadde begynt, men nå er det engang slik at den siste tidens fokus på matjuks har ført til at jeg alltid leser det som står bakpå, med liten skrift.

Slik kan man avsløre at det ikke er ost i pakken med Revet, eller at det bare er 1,5 prosent avokado i det man trodde var en guacamole. I slike tilfeller er det bare å droppe å kjøpe. I tilfellet ost kan man rive sin egen, og med guacamole er det bare å finne fram gaffel, chili, lime og koriander, og på under ett minutt har man ekte vare.

Men noen ganger er det å lese innholdsfortegnelser litt som å snoke i familiemedlemmers privatsaker: Dersom man finner noe man ikke liker, noe sjokkerende eller vemmelig, så er det ikke annet å gjøre enn å late som ingenting. Familie er jo familie. Man blir ikke kvitt dem, uten å gjøre noe drastisk.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn