Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Kraftkarer

Buljongterningen er kastet.

Sterk sak: Kyllingvinger inneholder akkurat nok smak til at de kan produsere god kyllingkraft på kort tid. Her, risotto med kylling og salvie.
Sterk sak: Kyllingvinger inneholder akkurat nok smak til at de kan produsere god kyllingkraft på kort tid. Her, risotto med kylling og salvie. Vis mer

Jeg kan ikke være den eneste som føler et visst ubehag når jeg leser innholdsfortegnelser. Jeg skulle ønske at jeg ikke hadde begynt, men nå er det engang slik at den siste tidens fokus på matjuks har ført til at jeg alltid leser det som står bakpå, med liten skrift.

Slik kan man avsløre at det ikke er ost i pakken med Revet, eller at det bare er 1,5 prosent avokado i det man trodde var en guacamole. I slike tilfeller er det bare å droppe å kjøpe. I tilfellet ost kan man rive sin egen, og med guacamole er det bare å finne fram gaffel, chili, lime og koriander, og på under ett minutt har man ekte vare.

Men noen ganger er det å lese innholdsfortegnelser litt som å snoke i familiemedlemmers privatsaker: Dersom man finner noe man ikke liker, noe sjokkerende eller vemmelig, så er det ikke annet å gjøre enn å late som ingenting. Familie er jo familie. Man blir ikke kvitt dem, uten å gjøre noe drastisk.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?