Kravene til våre barn er mange - og de blir stadig flere

Målstyrt barndom.

MÅLSTYRT BARNDOM:  - Mestring er bra, men det betyr ikke nødvendigvis at et ensidig fokus på mestring er bra. Det slår meg at våre barn etter hvert bruker så mye tid på målstyrt aktivitet at de kan miste av syne at det finnes andre former for aktivitet, skriver Einar Øverenget. Foto: COLOURBOX
MÅLSTYRT BARNDOM: - Mestring er bra, men det betyr ikke nødvendigvis at et ensidig fokus på mestring er bra. Det slår meg at våre barn etter hvert bruker så mye tid på målstyrt aktivitet at de kan miste av syne at det finnes andre former for aktivitet, skriver Einar Øverenget. Foto: COLOURBOX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

MAGASINET (Dagbladet): «Før kunne jenter være pene eller flinke - nå må de være pene og flinke», lyder et ordtak fra gamle dager, som skulle vise kontrasten tilbake til enda eldre dager.

Om vi skal oppdatere ordtaket kan vi kanskje ta med gutter også, og vi kan tilføye sunne, spreke, trente, sosiale, engasjerte, aktive, sporty, seriøse, utadvendte, musikalske, fokuserte, systematiske, normale, oppstemte og fornøyde.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer