Kravene til våre barn er mange - og de blir stadig flere

Målstyrt barndom.

MÅLSTYRT BARNDOM:  - Mestring er bra, men det betyr ikke nødvendigvis at et ensidig fokus på mestring er bra. Det slår meg at våre barn etter hvert bruker så mye tid på målstyrt aktivitet at de kan miste av syne at det finnes andre former for aktivitet, skriver Einar Øverenget. Foto: COLOURBOX
MÅLSTYRT BARNDOM: - Mestring er bra, men det betyr ikke nødvendigvis at et ensidig fokus på mestring er bra. Det slår meg at våre barn etter hvert bruker så mye tid på målstyrt aktivitet at de kan miste av syne at det finnes andre former for aktivitet, skriver Einar Øverenget. Foto: COLOURBOX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

MAGASINET (Dagbladet): «Før kunne jenter være pene eller flinke - nå må de være pene og flinke», lyder et ordtak fra gamle dager, som skulle vise kontrasten tilbake til enda eldre dager.

Om vi skal oppdatere ordtaket kan vi kanskje ta med gutter også, og vi kan tilføye sunne, spreke, trente, sosiale, engasjerte, aktive, sporty, seriøse, utadvendte, musikalske, fokuserte, systematiske, normale, oppstemte og fornøyde.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Vinterferiekampanje - Les Dagbladet Pluss i 3 måneder for kun 1 kroner! Spar mer - Les mer!

Vinterferiekampanje

1,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer