<strong>RENVASKET FANTASI:</strong> Chippendales' eiere har siden 2000 jobbet for å gjøre Chippendales stuerent. Denne høsten har gruppa solgt ut forestillinger over hele Norge, som her i Drammen teater. Gutta beskriver det norske publikummet som mer elegant og classy enn det amerikanske. Foto: AGNETE BRUN
RENVASKET FANTASI: Chippendales' eiere har siden 2000 jobbet for å gjøre Chippendales stuerent. Denne høsten har gruppa solgt ut forestillinger over hele Norge, som her i Drammen teater. Gutta beskriver det norske publikummet som mer elegant og classy enn det amerikanske. Foto: AGNETE BRUN Vis mer

Kriminelle bakmenn, brutale drap og et skittent rykte

Chippendales' historie er mer enn biceps, babyolje og hysteriske damer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MAGASINET (Dagbladet): Det sitter en amerikansk stripper i Elverum. Mørkt hår gredd bakover i en fuktig sleik, overarmene sprenger seg ut av den armløse hettejakka.

Han sitter på ei kasse ved containerne bak kulturhuset og stirrer ned på det skjelvende arket i venstre hånd. Marlboro rister i høyre.

- Ah, no... Ikke ta bilde av meg mens jeg røyker. Det kan komme tilbake til ledelsen i USA, sier han alvorlig da han får øye på oss.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer