<strong>Rike på natur:</strong> Selv om olja gjorde oss rike, mener Kristin Halvorsen at framtidig inntekt ligger i en annen del av naturen – i det&nbsp;<span style="background-color: initial;">grønne. Foto: Nina Hansen&nbsp;</span>
Rike på natur: Selv om olja gjorde oss rike, mener Kristin Halvorsen at framtidig inntekt ligger i en annen del av naturen – i det grønne. Foto: Nina Hansen  Vis mer

Kristin Halvorsen (56) om 30 år i politikken og sjefsstillingen i Cicero: - Det er helt lov å bli sliten

Hun kaller olja overvurdert, og vil la den ligge på havbunnen. Men hun innrømmer at oljepenger var gode å ha da hun var finansminister.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

–For meg er det et privilegium å få jobbe mye.

30 år i politikken og nå sjef for klimaforskerne i Cicero, gjengen som skal fortelle oss hvor alvorlig klimakrisen faktisk er. Det er klart Kristin Halvorsen (56) liker å jobbe. Det må hun nesten.

–Dessuten er det tross alt helt lov å bli sliten, sier hun og smiler.

Halvorsen har byttet ut skattekutt med utslippskutt. Oljen – som finansierte hennes kjæreste barn, barnehageløftet fra 2005 – er snart historie. Det lover Kristin Halvorsen.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer