Du leser nå Dagbladet Pluss
STOLT: - Det var utrolig stort å være med på å lage «The Walking Dead»-spillet, og det er en produksjon jeg alltid vil være stolt over. Foto: JOANNA SIRING
STOLT: - Det var utrolig stort å være med på å lage «The Walking Dead»-spillet, og det er en produksjon jeg alltid vil være stolt over. Foto: JOANNA SIRING Vis mer

Krusedullene til Magnus Igland Møller er ikke helt som andre kruseduller

Superanimatøren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Din studentfilm «Elk Hair Gaddis» ble nominert til Hollywood Film Festival. Din kortfilm «Rob'n'Ron» er blitt innstilt til over 50 festivaler verden over. Hvorfor treffer du så bredt?

- Jeg og min makker Peter Smith har alltid satt originalitet som førsteprioritet. Vi liker filmer som får folk å trekke på smilebåndet. Begge filmene er helt uten dialog, så alt skuespill bygger på pantomime, inspirert av blant andre Chaplin. Uansett hvor man kommer fra, vil man forstå historien og humoren.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer