Krusedullene til Magnus Igland Møller er ikke helt som andre kruseduller

Superanimatøren.

STOLT: - Det var utrolig stort å være med på å lage «The Walking Dead»-spillet, og det er en produksjon jeg alltid vil være stolt over. Foto: JOANNA SIRING
STOLT: - Det var utrolig stort å være med på å lage «The Walking Dead»-spillet, og det er en produksjon jeg alltid vil være stolt over. Foto: JOANNA SIRING Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Din studentfilm «Elk Hair Gaddis» ble nominert til Hollywood Film Festival. Din kortfilm «Rob'n'Ron» er blitt innstilt til over 50 festivaler verden over. Hvorfor treffer du så bredt?

- Jeg og min makker Peter Smith har alltid satt originalitet som førsteprioritet. Vi liker filmer som får folk å trekke på smilebåndet. Begge filmene er helt uten dialog, så alt skuespill bygger på pantomime, inspirert av blant andre Chaplin. Uansett hvor man kommer fra, vil man forstå historien og humoren.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer