Krydret kyllingsalat

Til 4 på 20 minutter.

4 kyllingfileter i strimler 1 ts salt, 1/2 ts spisskummen 150 g fersk asparges 150 g sukkererter 2 gulrøtter skåret med ostehøvel 1 rødløk i tynne skiver 1 romanosalat Grovt strimlet. Dressing: 6 ss olivenolje 2 ss limesaft 1/2 ts revet limeskall 1 ss hakket fersk koriander 1 ss hakket fersk mynte 1 ss hakket rød chili 1 ss soyasaus 1/2 ss sukker 1 presset hvitløkbåt. Dryss salt og spisskummen på kyllingstrimlene og stek dem raskt i olje. Avkjøl strimlene. Forvell asparges og sukkererter. Anrett salaten på fat og hell over dressingen. Brød er godt til. (Opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt) Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!