Krydret middags- salat med kylling

Ca. 15 minutter.

Pr. pers: 1 egg, 1 kyllingfilet, chilipepper, karri, salt, 2 skiver bacon, 1/4 slangeagurk, 1/2 hodesalat, litt mozzarellaost, 1/2 tomat i skiver, noen ringer rødløk, noen grønne olivener.

Slik gjør du:

1. Kok egg i 8-10 minutter og legg dem i rennende, kaldt vann.

2. Skjær kyllingfiletene i tynne strimler. Stek dem sammen med krydder til de er gjennomstekt.

3. Legg strimlene til side.

4. Skjær bacon i biter og sprøstek dem i en panne.

5. Skjær agurk i staver. Anrett blader av hodesalat, kyllingstrimler, agurkstaver, mozzarellaost, egg, tomat og bacon på et fat eller en tallerken. Pynt med noen ringer rødløk.Flere oppskrifter og tips finner du på egg.no