Krydret middags-salat med kylling

4 porsjoner.

Tilberedning ca 15 minutter.

Pr. pers:

1 egg

1 kyllingfilet

chilipepper

karri

salt

2 skiver bacon

1/4 slangeagurk

1/2 hodesalat

litt mozzarellaost

1/2 tomat i skiver

noen ringer rødløk

noen grønne oliven

• Kok egg i 8-10 minutter og legg dem i rennende, kaldt vann. Skjær kyllingfiletene i tynne strimler. Stek dem sammen med krydder til de er gjennomstekt. Legg strimlene til side.

Skjær bacon i biter og sprøstek dem i en panne.

Skjær agurk i staver. Anrett blader av hodesalat, kyllingstrimler, agurkstaver, mozzarellaost, egg, tomat og bacon på et fat eller en tallerken.

Pynt med noen ringer rødløk.

Flere oppskrifter og tips finner du på egg.no.