- Krykker er ikke veldig rocka

De fleste ulykker skjer i hjemmet, men de mest minneverdige skjer på scenen.

PRISEN FOR POPEN: Hallgeir Skretting Enoksen i Purified in Blood er kjent for å gi jernet på scenen. For to uker siden gikk det galt på scenen på Studentuka på Ås. Her er Hallgeir i aksjon på Øyafestivalen. Foto: Kyrre Lien / Scanpix
PRISEN FOR POPEN: Hallgeir Skretting Enoksen i Purified in Blood er kjent for å gi jernet på scenen. For to uker siden gikk det galt på scenen på Studentuka på Ås. Her er Hallgeir i aksjon på Øyafestivalen. Foto: Kyrre Lien / ScanpixVis mer

||| DA HALLGEIR SKRETTING ENOKSEN, vokalist i Stavangerbandet Purified in Blood, under konsertuka på Ås for to uker siden, fra tre meters høyde, hoppa barføtt ned på en skjøtekant på scenen og reiv av hælputen — ifølge et intervju med Rogalands Avis noen dager seinere ikke ulikt følelsen av «å tråkke på et råttent bananskall» — hoppa han seg ikke bare inn på sykestua og et lengre opphold fra omfattende turnévirksomhet.

Han hoppa seg også inn i den stadig større samlingen av artister som i varierende grad har lemlesta seg selv på scenen, in the name of rock.

Mange vil umiddelbart tenke på Mira Craig, som knuste kneskåla da hun stupte rett i betongen på Oslo Spektrum for noen år siden. Men visste du at Mike Skinner i The Streets var ute for en nesten like absurd ulykke da han ga seg crowdsurfinga i vold for et og et halvt år siden?

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Tilgang til hele papiravisa og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisbelønte reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag

6 MÅNEDER*

Påskekupp

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (449,-/6mnd) når gratisperioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per kvartal. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

Prøveperiode*

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 1 kr per måned. 0,03 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99kr/mnd) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • * Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (449kr/6måneder) (99kr/mnd).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.