Vis mer

Kulturkrasj

Hva gjør en pakistaner når sønnen blir for norsk?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| INNLEGG:

Jeg trenger ditt råd. Jeg er kommet opp i alvorlige problemer med min 13 år gamle sønn som er født og oppvokst i Norge. Vi er opprinnelig pakistanere, og jeg trodde at vi har oppdratt sønnen etter vår kultur.

Han er den eneste innvandreren i klassen, så han har bare norske kamerater i nabolaget, siden vi har valgt feil sted å bo. Dette er noe som har bekymret oss over i lengre tid. Frykten vår ble veldig tydelig da han begynte å kommentere en del ting. Han første kommentar var at vi aldri reiser på ferie (foruten i sommerferien). Det han siktet til var at flere av klassekameratene stadig er på hytta, mens vi stort sett er hjemme når vi har høst-, jule-, vinter- og påskeferie. «Hvorfor drar vi ikke bort i ferien? Jeg har ikke noe å fortelle dem, jeg blir ikke med som en del av gjengen lenger. Guttene snakker bare om merkeklær, og jeg blir ikke en del av gjengen. Hvorfor får jeg ikke lov å dra i bursdager? Hvorfor får ikke jeg kjøpe merkeklær?»

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer