Kunsten å bo

Bohemliv og ville fester er historie. I dag utnytter kunstnerne på Ekely hver minste kvadratmeter for å få plass til jobb og familie.

I kunstnerkolonien: Skulptøren Bård Breivik, kona Lene Midling-Jenssen, døtrene Frida (til venstre) og Katinka, og bikkja Muskat trives på Ekely i Oslo, hvor bare
utøvende kunstnere kan kjøpe hus.
I kunstnerkolonien: Skulptøren Bård Breivik, kona Lene Midling-Jenssen, døtrene Frida (til venstre) og Katinka, og bikkja Muskat trives på Ekely i Oslo, hvor bare utøvende kunstnere kan kjøpe hus. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

||| Å EIE ET HUS på Ekely er som å eie et par flotte, italienske sko: Når du ser på dem, er du kjempefornøyd. Når du tar dem på, er de akkurat litt for små.

Skulptøren Bård Breivik (60) gliser og ser fra skotuppene sine og utover hjemmet han deler med kona Lene Midling-Jenssen (43), døtrene Frida (16) og Katinka (3) og bikkja Muskat.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer