Kunsten å fly

Jørgen Foss (23) mener vi må tåle at noen mennesker ønsker å veie 150 kilo.

Nye muligheter: - Tiden vi lever i er sånn at alle skal se ut som Beckham og Madonna, så jeg kommer alltid til å være utenfor, sier Jørgen Foss i Landsforeningen for overvektige.
Nye muligheter: - Tiden vi lever i er sånn at alle skal se ut som Beckham og Madonna, så jeg kommer alltid til å være utenfor, sier Jørgen Foss i Landsforeningen for overvektige. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Hvor mye skal en feit, liten gutt tåle? De eldre gutta gjemte seg langs skoleveien, spente bein på ham, spyttet, kastet ting på ham. «Jørgen, du er et fettmonster». De slengte sekken hans i dusjen, låste ham inne på do. År etter år, som om det var slik det skulle være, naturens gang.

- Det var jævlig, alt det der, men jeg bærer ikke noe nag. Det jeg kan tenke på, er hvorfor ingen så det. Hvorfor var det ingen som så det, når jeg så det hver eneste dag?

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer