Kunsten å fly

Jørgen Foss (23) mener vi må tåle at noen mennesker ønsker å veie 150 kilo.

Nye muligheter: - Tiden vi lever i er sånn at alle skal se ut som Beckham og Madonna, så jeg kommer alltid til å være utenfor, sier Jørgen Foss i Landsforeningen for overvektige.
Nye muligheter: - Tiden vi lever i er sånn at alle skal se ut som Beckham og Madonna, så jeg kommer alltid til å være utenfor, sier Jørgen Foss i Landsforeningen for overvektige. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Hvor mye skal en feit, liten gutt tåle? De eldre gutta gjemte seg langs skoleveien, spente bein på ham, spyttet, kastet ting på ham. «Jørgen, du er et fettmonster». De slengte sekken hans i dusjen, låste ham inne på do. År etter år, som om det var slik det skulle være, naturens gang.

- Det var jævlig, alt det der, men jeg bærer ikke noe nag. Det jeg kan tenke på, er hvorfor ingen så det. Hvorfor var det ingen som så det, når jeg så det hver eneste dag?

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer