Kurt Nilsen om energien som aldri forsvinner: - I dag hadde jeg blitt medisinert for ADHD, uten tvil

Møtte til audition i bakrus og ble verdensstjerne, men suksessen har hatt sine skyggesider. Nå lever Kurt Nilsen det lykkelige liv på landet og er aktuell med ny plate.

300 REISEDØGN: Siden ung alder har alt handlet om musikk for Kurt Nilsen. Nå har han 300 reisedøgn i året, og innrømmer at kroppen blir sliten innimellom. Foto: Siv Johanne Seglem / Dagbladet
Kurt Nilsen
300 REISEDØGN: Siden ung alder har alt handlet om musikk for Kurt Nilsen. Nå har han 300 reisedøgn i året, og innrømmer at kroppen blir sliten innimellom. Foto: Siv Johanne Seglem / Dagbladet Kurt Nilsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Han kan fremdeles kjenne kraften av slaget som treffer hodet. Det er en vanlig skoledag i Bergen, og en ung Kurt Nilsen fyker rundt i klasserommet, vill og støyende som alltid.

Lærerens stemme preller av som regn mot rute. Det neste han husker er at han dras ut på gangen, og at en hard hånd får blodet til å renne fra hodet. Han tenker at han vil hyle, men ikke en lyd kommer ut. Ikke da, ikke seinere.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer