Kylling à la Mexico

Ca. 20 minutter. 2 personer.

1 grillet kylling delt i serveringsstykker. Serveres med tortillachips, rømme, salsa, guacamole og frisk koriander.Salsa: 1/2 finhakket rød paprika 1/2 finhakket grønn paprika 1 finhakket løk 1 boks grovhakkede tomater 1 ts chilipulver salt saften av 1/2 lime 1- 2 finhakkede chilipepper.Bland paprika, løk, tomater og krydder. Smak til med salt, limesaft og chilipepper.Guacamole: 2 avokadoer saft av 1 liten sitron eller lime 2- 4 rød/grønn chilipepper 1 finhakket løk 2- 3 hakkede tomater 1 liten bunt frisk koriander.Mos avokadoene med gaffel og bland med sitron-/limesaft, chilipepper, løk, tomater og hakket, frisk koriander. Smak til med litt salt og nykvernet pepper. Opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt