Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Kylling- og aspargessalat

4 personer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

1/2 lollo rosso-salat 1/2 eikebladsalat 1/2 bunt ruccola 8 friske grønne aspargeser 2 kyllingfileter 1 eple 3-4 snittede soltørkede tomater 1 ss god olje 1 ss hvitvinseddik

Vask og rens salaten og anrett den på 4 tallerkener eller på et egnet fat. Forvell aspargesen i 1 minutt - avkjøl. Stek kyllingfiletene og skjær i strimler. Skjær aspargesene litt på skrå før de danderes på salaten. Ha på resten av ingrediensene.

Bland olje, eddik og soltørkede tomater og ha dette over salaten rett før servering. Server gjerne med ferskt brød.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!