Kylling- og pastasalat

Ca. 1/2 time. 4 personer.

4 kyllingfilet

• Marinade: 3 båter hakket hvitløk

1/2 potte hakket basilikum

1/2 hakket purre

1 dl olivenolje

1/2 dl soyasaus

saften av1 lime

2 ss brunt sukker.

• Salat: ca. 5 dl kokt pasta

ca. 150 g blandet salat

3 tomater eller 10-12 cherrytomater

2 ss ristede pinjekjerner

kvernet pepper

dryss med maldonsalt.

• Dressing: 1 glass pesto

1 boks crème fraîche. Skjær kyllingfiletene i biter og mariner dem noen timer (ev. natta over). Stek kyllingbitene i marinaden på middels varme i 2-3 minutter til kyllingbitene er gjennomstekt.

Lag salaten og bland inn dressingen. Legg kyllingbitene over og server med ferskt brød.

Flere oppskrifter og tips finner du på egg.no.