Kylling- og pastasalat

Ca. 1/2 time. 4 personer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

4 kyllingfilet

• Marinade: 3 båter hakket hvitløk

1/2 potte hakket basilikum

1/2 hakket purre

1 dl olivenolje

1/2 dl soyasaus

saften av1 lime

2 ss brunt sukker.

• Salat: ca. 5 dl kokt pasta

ca. 150 g blandet salat

3 tomater eller 10-12 cherrytomater

2 ss ristede pinjekjerner

kvernet pepper

dryss med maldonsalt.

• Dressing: 1 glass pesto

1 boks crème fraîche. Skjær kyllingfiletene i biter og mariner dem noen timer (ev. natta over). Stek kyllingbitene i marinaden på middels varme i 2-3 minutter til kyllingbitene er gjennomstekt.

Lag salaten og bland inn dressingen. Legg kyllingbitene over og server med ferskt brød.

Flere oppskrifter og tips finner du på egg.no.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer