Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Kylling i appelsinsaus

ca. 40 minutter, 2 pers.

2-4 kyllinglår salt og pepper smør til steking. Appelsinsaus: 2 appelsiner 2 dl hønsebuljong 2 ss appelsinmarmelade 1 1/2 ts maisenna 1 stekepanne og kjele. Stek kyllinglårene på begge sider. La dem gjennomsteke mens sausen lages. Skjær skallet av den ene appelsinen i tynne strimler. Skrell appelsinen og grovhakk kjøttet. Skjær den andre appelsinen i skiver. Kok opp appelsinkjøtt, skall, buljong og appelsinmarmelade. Rør maisenna ut i litt vann. Ha det i sausen og la den tykne. Server kyllinglårene med saus og kokte grønnsaker. Opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling