Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Kylling i eplesaus

ca. 20 min. 3- 4 pers.

6 kyllingfileter salt og pepper Krydre filetene og stek dem ca. 3 minutter på hver side. Server filetene med kokte sukkererter og eplesaus. Eplesaus: 1 pose bearnéssaus (pulver) 3 dl eplemost 1 1/2 dl kremfløte 200 g blå druer Slik gjør du: Slik gjør du: Pisk ut sauspulveret med fløte og eplemost. Kok opp under omrøring. Legg i halve steinfrie druer og la sausen småkoke et par minutter. ( Opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt) Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling