Kylling med couscous

Til 4 på ca. 1/2 time.

3 kyllingfileter 200 g beinfritt lammekjøtt 2 løk 2 ss olje 1 ts salt 1/2 ts koriander 1/2 ts chilipepper 1/2 g safran 1/2 ts støtt spisskummen 4 dl vann 1 squash i skiver 2 gulrøtter 1 paprika 3 tomater couscous Frisk koriander. Skjær kylling- og lammekjøtt i terninger. Skjær løken i tynne båter. Varm olje i ei panne og ha i kyllingkjøttet. Stek til det er jevnt hvitt. Ta opp kjøttet. Stek lammekjøttet til det er jevnt brunt. Legg i løk og krydder og stek videre et par minutter. Hell over vann og la gryta trekke i ca. 30 minutter.Skjær grønnsakene i biter og legg dem i gryta sammen med kyllingkjøttet. Kok videre i 5- 10 minutter. Kok couscous, legg den på et stort fat og lag en fordypning i midten. Legg kjøtt- og grønnsakblandingen i fordypningen. Pynt med frisk koriander. (Opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt) Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!