Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Kylling på appelsinsalat

Ca. 15 minutter, 1 personer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• 1- 2 kyllingfileter i strimler

• 1 ts tandoorikrydder ev. annet krydder

• 1 appelsin

• 1/4 rødløk

• ca. 30 g hodekål

• noen grønne oliven (kan sløyfes), 1 ss finhakket dill.Stek kyllingstrimlene i ei panne med litt smør og dryss over tandoorikrydder.Skrell appelsinen og del den i biter. Skjær løk og kål i tynne strimler. Fordel ingrediensene i en liten bolle og dryss over dill og legg på oliven. Serveres med brød eller kokt pasta.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!