Kylling på kinesisk vis

Til 3-4 personer på 20 minutter.

4 kyllingfileter 1 båt hvitløk 1/2 ingefærrot 1/2 dl olje 1 stor løk 1/2 purre 1 gul og 1 rød paprika 1 gulrot 1 «båt» hodekål 4 ringer ananas 3 ss soyasaus 1 1/2 dl vann 1 1/2 ss maisenna. Skjær kyllingfiletene i strimler. Skrell og hakk hvitløk og ingefærrot. Rens grønnsakene og skjær alt i tynne strimler. Varm oljen i ei wokpanne og surr hvitløk og ingefærrot i oljen ett minutt på sterk varme. Ha i kyllingkjøtt og de andre ingrediensene og vend dem raskt rundt i panna et par minutter. Ha på soyasaus. Rør ut maisenna i vann og hell det over retten. Bland godt. Server straks med ris til. (Opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt) Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!