Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Kylling tzatziki

Cirka 1 time, 4- 6 personer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• 8 kyllinglår

• 1 l yoghurt naturell

• 2 båter hvitløk

• 1 ts finhakket frisk mynte

•salt og nykvernet pepper, 1/2 revet agurk.

 I stekeovn ved 180 °C

 Bland yoghurt med presset hvitløk, finhakket mynte, salt og pepper. Ta av ca. 1/3 til tzatzikidressing. Legg kyllinglårene i resten av yoghurtblandingen og mariner i minst 30 minutter, gjerne noen timer.

 Ta opp kyllinglårene fra marinaden, legg dem i en ildfast form og stek dem i ca. 40 minutter. Riv agurk fint på rivjern og klem ut overflødig vann. Bland agurken godt inn i resten av yoghurtdressingen. Server kyllinglårene med tomatsalat og tzatziki. Bagetter er godt tilbehør.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!