Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Kyllingburgere

Ca. 30 minutter, 2-3 personer.

400 g kyllingkjøttdeig

1 ts salt

3/4 ts pepper

1/2 hakket løk

1 ss potetmel

1 egg

1/2 dl vann

1/2 ts frisk oregano eller rosmarin

hvitløk

chili

Ha alle ingrediensene i en bolle eller i matprosessor og bland dem lett. Del deigen i 4-6 emner, alt etter om burgeren er til en stor eller liten mage. Form emnene til litt tykke, runde burgere. Stek to og to burgere i smør i en middels varm stekepanne i 3- 4 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekt. Serveres nystekte med råstekte poteter, salat og dressing.

Hakket sylteagurk, rødbeter eller revet gulrot smaker deilig i burgerfarsen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media