Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Kyllingfilet med bringebærsaus

Til 4 på 15 min.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

4-6 kyllingfileter 1 ts salt 1/4 ts hvit pepper Smør til steking 100 g bringebær 2 ss bringebæreddik eller eddik (5 %) Friséesalat eller annen salat. Dryss salt og pepper på filetene. Stek dem i smør i ei panne ved middels sterk varme i 3-4 minutter på hver side, og avkjøl. Hold av noen hele bringebær til pynt og mos resten av bærene til saus. Smak til med bringebæreddik. Legg salatblader på tallerkenene. Hell over litt av bringebærsausen, og legg på kyllingfiletene. Pynt med et par friske bringebær dyppet i litt av bringebærsausen. Server pariserloff ved siden av.¨ Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!