Kyllingfilet med druesalat

20 minutter, 4 personer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

6 kyllingfileter

2 1/2 brokkoli i små roser

2 1/2 druer delt i fire

200 g stekt bacon

1/2 rødløl

1 dl solsikkefrø

Dressing

2 1/2 majones

2 ss sukker

2 ss rødvinsedikk

1 dl parmesan

Stek kyllingfiletene på middels varm stekepanne med smør i ca. 5 minutter på hver side. Bland sammen ingrediensene til salaten og legg på fat. Bland dressingen og server en ved siden av salaten og kyllingfiletene.

Flere oppskrifter og tips finner du på www.egg.no

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer