Ca. 1 time, 3-4 personer:
4 kyllingfileter
Marinade:
Saft av 1 sitron,
2 ss olivenolje,
1 ts kanel,
1/2 ts gurkemeie, salt, pepper. Slik gjør du:
Bland ingrediensene til marinaden. Legg kyllingfiletene i en plastpose og hell over marinaden. La filetene ligge noen timer i marinaden. Grill filetene 5-7 minutter på hver side, til de er gjennomstekte. Serveres med grillede grønnsaker, yoghurtdipp og brød.

Yoghurtdipp: 1 beger matyoghurt, 1 sitron vasket og tørket, 3-4 ss flytende honning,
3-4 store hvitløkbåter med skall, salt og kvernet pepper.
Del sitronen i to og legg den på grillen eller i en varm stekepanne. La den ligge til den er myk og nesten svart under. Avkjøl og press ut saften. Legg hvitløkbåtene i ovnen ved 180 °C til de er helt myke i 15-20 minutter. Klem ut innholdet og knus det. Bland sitronsaft og hvitløk inn i yoghurten og smak til med honning, salt og pepper.
