Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Kyllinggryte med tørket frukt

ca. 40 minutter, 4 pers.

2 dl tørket frukt som aprikoser, svisker og apsikat 3/4 dl konjakk 6- 8 kyllinglår 2 løk i båter 1 båt presset hvitløk ca. 3 1/2 dl kyllingkraft, ev. hønsebuljong salt og pepper, koriander.Legg frukten i bløt i konjakk, helst i et par timer. Del kyllinglårene i to. Stek kyllinglårene i olje sammen med løk og hvitløk. Tilsett frukt og kyllingkraft og la det hele trekke ca. 30 minutter til kyllinglårene er gjennomstekt. Smak til med salt og pepper. Server kyllinggryta med ris eller kokte poteter og pynt med koriander. Opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling