Kyllinglår med søtpotet

4 porsjoner.

Ca. 20 minutter, 3-4 pers.

2 søtpoteter

salt

kvernet pepper

6 grillede kyllinglår

Kremet saus med epler og chili:

1 pose béarnaisesaus

1 dl vann

3 dl crème fraîche

1 eple i biter

1 finhakket rød chili

1 ss hakket estragon

salt

kvernet pepper

• Slik gjør du:

I stekeovn ved 200 °C.

Skrell søtpotetene og del dem i båter. Legg dem på et bakepapirkledd steikebrett. Drypp over litt olje og kvernet pepper. Stek i ovn ca. 15 minutter til de er møre. Varm kyllinglårene i ovnen ca. 10 minutter. Dryss litt grovt salt over potetene før servering.

Ha sauspulver, vann og crème fraîche i en kjele og kok opp. Tilsett eple, chili og estragon. Smak til med salt og pepper. Server kyllinglårene med saus, søtpotet og for eksempel lettkokt brokkoli.