Kyllingsalat med peanøtter

Ca. 20 minutter, 3-4 pers.

Kjøtt av 1 grillet kylling

150 g kokt pasta (60 g rå)

2 appelsiner

3 stilker selleri

1 liten boks hermetisk ananas

200 g blå eller grønne druer

1 salathode

3-4 ss peanøtter.

Karrisaus: 75 g majones

3/4 ts karri

1 beger yoghurt naturell

litt sukker.

Skjær kyllingkjøttet i biter. Kok pastaen etter anvisning på pakningen. Skjær bort topp og bunn på appelsinene og skjær vekk skall og alt det hvite. Skjær ut hinnefrie båter. Skjær stilksellerien i strimler og ananasen i biter. Del druene i to. Legg salatingrediensene på et fat og dryss over peanøtter. Rør sammen majones og karri. Bland inn yoghurt og smak til med sukker. Server karrisausen ved siden av salaten.