Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Kyllingspidd med cæsarsalat

Fire porsjoner på ca. 4 30 minutter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

4-6 kyllingfileter Hoi-sin-saus: 2 båter hvitløk 1/2 rød chilipepper 1 ss revet ingefærrot 2 ss soyasaus 2 ss tomatpuré 1 dl vann 1/4 terning hønsebuljong 1/2 dl sukker. Finhakk hvitløk og chilipepper og fres det i olje i stekepanne. Tilsett resten av ingrediensene og la det koke litt til en kraftig saus.Skjær kyllingfiletene i biter og tre dem på spiddet. Pensle med hoi-sin-saus. Stek spiddene i panne eller grill noen minutter. Pensle med mer saus under steking. Server spiddene med cæsarsalat og ristet brød med hvitløksmør. Cæsarsalat: 3 båter hvitløk 2 eggeplommer 1/4 ts pepper 1 ts dijonsennep 1/2 dl limejuice 1 1/2 dl olivenolje 1 salat ca. 50 g fersk parmesanost. Bland hvitløk, eggeplommer, pepper, sennep og limejuice i matprosessor. Tilsett olivenoljen. Vask, tørk og riv salaten i biter. La noen blader være hele. Ha dem i en salatbolle, og hell over dressingen. Pynt med tynne skiver parmesan. (Opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt) Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!