Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Kyllingsuppe - Tom Ka Gai

Ca. 15 minutter, 4 personer.

3 kyllingfileter

8 dl kyllingkraft (eller buljong)

100 g ingefær

1 båt hvitløk

1 stk. sitrongress

1 potte koriander

2 ss fiskesaus

saft og skall av 1 lime

4 dl kokosmelk.

Kok opp kyllingkrafta og legg i finhakket ingefær, hvitløk og sitrongress, og la det småkoke i 3 minutter. Skjær kyllingfiletene i tynne strimler og ha dem i krafta. Kok videre i ca. 2 minutter og tilsett resten av ingrediensene. Kok opp. Server med kokt ris.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media