Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Kyllingwok med guacamole

4 porsjoner.

4 porsjoner:

4 stk. kyllingfilet

½ stk. blomkål

1 stk. brokkoli

2 stk. gulrot

1 stk. rødløk

12 stk. sukkererter

½ stk. purre, den hvite delen, skåret på langs

6 stk. frisk sjampinjong

1 hg reddikspirer

Guacamole:

2 dl kesam

1 stk. avocado

1 båt hvitløk

1 stk. lime (saft av denne)

½ ts salt

•  Skjær grønnsaker og kylling i biter/strimler og wok dem lett i en vanlig stekepanne eller wok. Server med guacamole.www.melk.no

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media