l all hoffentlighet

Hvilken svartkledd modell og universitetslektor endte opp som landets fremste kongereporter? Svar: Kjell Arne Totland (68).

KONGEJOBB -Yrket som kongereporter må ikke forveksles med vennskap, men etter mange år utvikles det en type nærhet som jeg føler ærbødighet for. Og har stor respekt for, sier Kjell Arne Totland. Her er hoffreporten avbildet på slottet. Foto: NTB Scanpix
KONGEJOBB -Yrket som kongereporter må ikke forveksles med vennskap, men etter mange år utvikles det en type nærhet som jeg føler ærbødighet for. Og har stor respekt for, sier Kjell Arne Totland. Her er hoffreporten avbildet på slottet. Foto: NTB ScanpixVis mer

- Prinsesse Madeleine er et undervurdert menneske, og det er et par ting jeg vil at folk der ute skal vite om henne.I nærmere tre timer har Kjell Arne Totland snakket heftig og begeistret om konger og dronninger, prinser og prinsesser, diademer og kjoler, europeisk kunsthistorie og japanske keisere. Nå er turen kommet til Sverige, anledningen er dagens bryllup som han skal kommentere direkte på TV2 Nyhetskanalen.

-Madeleine er egentlig en blyg og veldig privat jente, men faktisk den mest oppvakte i hele familien. Hun er den eneste, bortsett fra dronning Silvia, som ikke har dysleksi. Både Carl Gustaf, Carl Philip og Victoria sliter med dysleksi. Men stakkars Silvia, hun sliter med andre problemer, men dem lar vi være nå, sier Totland og børster en muffinssmule bort fra dressjakka.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Tilgang til hele papiravisa og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisbelønte reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag

6 MÅNEDER*

Påskekupp

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (449,-/6mnd) når gratisperioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per kvartal. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

Prøveperiode*

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 1 kr per måned. 0,03 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99kr/mnd) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • * Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (449kr/6måneder) (99kr/mnd).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.