TRADISJONELL: Men framfor alt luksuriøs. Karamellpudding er mange nordmenns favorittdessert, og ikke så komplisert å lage som mange tror. I Magasinet i morgen lærer Andreas Viestad deg framgangsmåten. Foto: METTE RANDEM/DAGBLADET
TRADISJONELL: Men framfor alt luksuriøs. Karamellpudding er mange nordmenns favorittdessert, og ikke så komplisert å lage som mange tror. I Magasinet i morgen lærer Andreas Viestad deg framgangsmåten. Foto: METTE RANDEM/DAGBLADETVis mer

Lag karamellpudding til 17. mai

Det rekker du fint.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

||| JA, VI ELSKER karamellpudding.

Mange nordmenns har den søte, skjelvende delikatessen som sin favorittdessert.

Men merkelig nok er det ikke mange av oss som lager den selv.

Enten kjøper vi en ferdigutgave på pose eller pakke - eller så spiser vi det bare når vi får det i festlige lag, gjerne når «hun som er så flink til å lage karamellpudding» har bidratt med sin spesialitet til kakebordet.

I de fleste norske bygder finnes lokale varianter av a' Unni og hu' Laila som bor litt lengre opp i veien og har den gylne puddingen som sitt faste glansnummer.

MEN FRYKT IKKE. Har du lyst på karamellpudding på 17. mai, er det langt fra noen heksekunst å lage den selv.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn