HELT ENKELT: Aspargessoldater med bløtkokt egg. En ukomplisert, deilig vårrett - som er like enkel å tilberede enten du tilbringer påskehelga på fjellet eller i byen.Foto: Mette Randem
HELT ENKELT: Aspargessoldater med bløtkokt egg. En ukomplisert, deilig vårrett - som er like enkel å tilberede enten du tilbringer påskehelga på fjellet eller i byen.Foto: Mette RandemVis mer

Lag påskeegg á la Viestad

Her er alt du trenger.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

||| Ikke et vondt ord om smågodt og marsipan i disse dager, men påskeegg kan være så mangt. Og hvis du har kjøpt inn nok egg til påske, vet Magasinets matspaltist hvordan du skal få brukt dem.

I morgendagens utgave av Magasinet viser Andreas Viestad deg nemlig fire måter å tilberede de små undrene på.

«I et ferskt egg ligger muligheten for en uendelighet av ulike utfall», skriver Viestad.

Oppskriften og framgangsmåten på fire slike velsmakende utfall kommer i Magasinet i morgen.

Hvis du vil kjøpe inn råvarene og ha alt klart til å diske opp med aspargessoldater med bløtkokt egg til påskefrokosten eller -lunsjen i morgen, får du her en oversikt over hva du trenger:

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • *Fornyes automatisk til ordinær pris etter gratisperioden (99 kr/mnd).
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn