Lag skatter av skrotet

Vi maler, snekrer og fikser mer enn noen gang. De nye designmøblene lager du helst selv.

Unikt: Lager du din egen sengegavl, er du sikker på at ingen andre har helt lik. Denne har Hanne Gundersen og Gjertrud Klevås Rye laget. De spesialiserer seg på redesign. Stadig flere finner glede i å lage ting selv. (Alle foto: Elisabeth Sperre Alnes)
Unikt: Lager du din egen sengegavl, er du sikker på at ingen andre har helt lik. Denne har Hanne Gundersen og Gjertrud Klevås Rye laget. De spesialiserer seg på redesign. Stadig flere finner glede i å lage ting selv. (Alle foto: Elisabeth Sperre Alnes) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

||| Det er ikke grenser for hva du kan lage, bare du tør. I hvert fall ikke om du tror på interiørstylist Signe Schineller (35).

— Det gjør ikke noe om ikke alt blir perfekt, sier hun.

— Jeg elsker å se potensialet i det som er slitt, gammelt eller ødelagt.

Schineller driver bloggen «Resignert» og har blant annet gitt sine tips på TV2-programmet «God morgen Norge» om ting folk kan lage selv — gjerne av noe de allerede har. Hun er langt fra alene. Det går unna med verktøy, hobbyprodukter, planker og spiker i Norge. Vil du ha litt personlighet i hjemmet, skal du gjerne supplere med noen gamle møbler du har fikset på — aller helst med en dæsj egendesign. Nå skal vi gjøre det selv. Skape noe eget. Men hvorfor?

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Dagbladet Pluss

Mer å snakke om.

PlussTotal

Få alt fra Dagbladet Pluss, Elbil24 Pro, KK Pluss og Se og Hør Pluss i samme pakke!

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.