Du leser nå Dagbladet Pluss

Lagspilleren

Henriette Steenstrup (34) kan lage sin egen komiserie og spille Dostojevskij på Nationaltheatret uten problemer. Men skal hun være toastmaster, blir hun skikkelig nervøs.

Overskudd: En improvisert treningsøkt. Vanligvis foretrekker Henriette Sats. — Jeg er ikke noe god på å krølle meg sammen i yoga-stilling. Jeg har forsøkt det,
men er ikke noe god, sier hun. Som avslapping foretrekker hun heller å lese en god bok.
Overskudd: En improvisert treningsøkt. Vanligvis foretrekker Henriette Sats. — Jeg er ikke noe god på å krølle meg sammen i yoga-stilling. Jeg har forsøkt det, men er ikke noe god, sier hun. Som avslapping foretrekker hun heller å lese en god bok.Vis mer

||| Henriette Steenstrup er et ja-menneske av typen som sender sms fra tannlegestolen om at «jeg ringer etterpå!» når hun ikke hadde mulighet til å ta telefonen fordi hun var i ferd med å gjennomføre sin aller første rotfylling.

En hendelse som gjør at hun dagen etterpå sitter på Åpent Bakeri på Frogner og smører smør og syltetøy på et fint rundstykke, i stedet for det vanlige grove.

—Rekker du å innta frokosten her noen ganger?

—Prøvene på teatret begynner ikke før klokka 11 om morgenen, så får jeg en riktig god start, drar jeg først på Sats og så hit for å spise frokost etterpå. Da har jeg fortjent litt syltetøy, sier hun.

Det siste året har det ikke blitt så mye tid til verken Sats eller syltetøy.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

HELGEKUPP

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (449kr/ 6mnd når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE*

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE* 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) (249kr/3mnd).
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (449kr/6mnd) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.