Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Laks i rød curry og kokosmelk

Fire porsjoner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

600 g laksefilet 2 ss soyaolje 1 finhakket sjalottløk 2 ts rød karripasta 4 dl kokosmelk 1 1/2ts soyasaus 1 rød chili i strimler 1/2 ts fiskesaus 2,5 dl fiskekraft-/buljong 1 ts sukker 1- 2 limeblad i strimler 2 ss frisk koriander. Skjær laksefileten i terninger. Varm oljen i panne og brun lakseterningene. Legg terningene på fat. Surr sjalottløk i panna i ca. 2 minutter. Tilsett karripasta og kokosmelk. Rør ofte. Ha i soyasaus, rød chili, fiskesaus, fiskekraft-/buljong og sukker. Tilsett lakseterningene, vårløk og limeblad. Småkok 2-3 minutter. Dryss over koriander og server med jasminris. Tips: Kokosmelk kan byttes med matfløte og rød karripasta med karripulver, limeblad med revet skall fra en lime/sitron. Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!