Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Laks i tacoskjell

4 porsjoner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

400 g laksefilet 8 små hvetelefser 1 ts tacokrydder Friske urter - f.eks. koriander og persille 50 g revet hvit ost Guacamole: 2 modne avokado 1 lime 1 finhakket hvitløksbåt Litt chilipulver Salt og pepper Sett stekeovnen på 250 grader. Legg hvetelefsene på stekebrett og strø over tacokrydder, friske urter og ost. Stek hvetelefsene midt i ovnen i ca. 4 minutter. Avkjøl på en pinne så de får tacoskjell-formen. Del laksefileten i staver. Stek laksestavene i en panne med litt olje i ca. ett minutt på hver side. Dryss over salt og pepper. Mos avokadoen med en gaffel, bland med saften av lime, hvitløken og litt chilipulver. Smak til med salt og pepper. Fyll skjellene med det du måtte ønske av grønnsaker og guacamole. Legg til slutt i de stekte laksestavene.