Laks med grønnsaker og ingefærsaus

4 porsjoner.

600 g laksefilet uten skinn og bein 1 dl teriyakisaus 4 prosjoner eggenudler 4 dl naturell yoghurt 1 pk. wok-grønnsaker, tint 2 - 3 ss maisolje 1 ts. frisk revet eller malt ingefær salt og pepper Sett stekeovnen på 175 grader. Skjær laksen i serveringsstykker og legg dem i en smurt, ildfast form. Pensle laksestykkene med teriyakisausen og sett dem i stekeovnen i 15 til 18 minutter. Pensle et par ganger i løpet av steketida. Kok nudlene. Smak yoghurten til med ingefær, salt og pepper. Stek grønnsakene raskt i olje i en wokpanne eller stekepanne. Tilsett nudlene og smak til med salt og pepper. Server nudelblandingen sammen med den stekte laksten og resten av teriyakisausen. Du finner flere oppskrifter på God fisk Flere mattips finner du på vår samleside.