Laks servert med ingefærsaus

4 porsjoner.

600 g laksefilet uten skinn og bein 1 dl teriyakisaus 4 porsjoner eggnudler 4 dl naturell yoghurt 400 g wokgrønnsaker 2-3 ss maisolje 1 ts frisk revet ingefær salt og pepper. Sett stekeovnen på 180 grader. Skjær laksen i serveringsstykker, legg dem i ei smurt ildfast form og pensle med teriyakisaus. Sett forma i stekeovnen og stek laksen ti minutter ved 175 grader. Pensle en gang til med teriyakisaus og stek videre til laksen er ferdig. Kok nudlene. Bland ingefær og yoghurt og smak til med salt og litt pepper. Stek grønnsakene i olje, tilsett nudlene og smak til med salt og pepper. Server grønnsak/nudelblandingen sammen med de ovnsbakte laksefiletene og yoghurtsausen. (Flere oppskrifter og tips: www.godfisk.no) Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!