Laleh så pappa dø da hun var 12

- Først nå ser jeg hvilke spor det etterlater.

SIN EGEN SJEF:  - Hvorfor er alle kvinner i musikkindustrien omgitt av menn? Laleh visste fra starten at hun ville ta styringen over sin egen karriere, og gjør alt fra å komponere til å produsere selv. Foto: Mette Randem
SIN EGEN SJEF: - Hvorfor er alle kvinner i musikkindustrien omgitt av menn? Laleh visste fra starten at hun ville ta styringen over sin egen karriere, og gjør alt fra å komponere til å produsere selv. Foto: Mette Randem Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Magasinet): - Jeg har overlevd! Yes! Jeg finnes!

Laleh stråler som om hun skulle vært nyfrelst på livet på et rådyrt selvutviklingskurs. Den svensk-iranske artisten sitter i en mørk garderobe bak scenen i fornøyelsesparken Skansen.

Utenfor syder Stockholm i sommersol.

På ABBA-museet nedi gata tar turistene mobilbilder av seg selv med ansiktene inni pappfigurer av Agneta, Bjørn, Benny og Annifrid. I parken har årets artistrekke på svenskenes tradisjonrike «Allsång på Skansen» blitt presentert til hysteriske hyl fra kjendiskåte ungdommer.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer