Laleh så pappa dø da hun var 12

- Først nå ser jeg hvilke spor det etterlater.

SIN EGEN SJEF:  - Hvorfor er alle kvinner i musikkindustrien omgitt av menn? Laleh visste fra starten at hun ville ta styringen over sin egen karriere, og gjør alt fra å komponere til å produsere selv. Foto: Mette Randem
SIN EGEN SJEF: - Hvorfor er alle kvinner i musikkindustrien omgitt av menn? Laleh visste fra starten at hun ville ta styringen over sin egen karriere, og gjør alt fra å komponere til å produsere selv. Foto: Mette Randem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Magasinet): - Jeg har overlevd! Yes! Jeg finnes!

Laleh stråler som om hun skulle vært nyfrelst på livet på et rådyrt selvutviklingskurs. Den svensk-iranske artisten sitter i en mørk garderobe bak scenen i fornøyelsesparken Skansen.

Utenfor syder Stockholm i sommersol.

På ABBA-museet nedi gata tar turistene mobilbilder av seg selv med ansiktene inni pappfigurer av Agneta, Bjørn, Benny og Annifrid. I parken har årets artistrekke på svenskenes tradisjonrike «Allsång på Skansen» blitt presentert til hysteriske hyl fra kjendiskåte ungdommer.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer