Lam i nudler

4 porsjoner.

600 g renskåret lammekjøtt i strimler (lår eller bog)

4 ss olje

1 stk. rød paprika

4 stk. vårløk

2 stk. gulrot

1 båt hvitløk

1 ss finhakket frisk ingefær

2 pakker nudler

3 ss søt soyasaus

1 ss søt chilisaus

Slik gjør du:

1. Skjær gulrøttene i tynne skiver, vårløk i ringer og paprika i staver. Finhakk ingefær og hvitløk.

2. Fres kjøttet på sterk varme i 3 til 4 omganger. Legg kjøttet til side.

3. Fres grønnsakene sammen med ingefær og hvitløk.

4. Kok nudler etter anvisning på pakken.

5. Ha kjøttet tilbake i woken, tilsett soya- og chilisaus. Bland inn nudler og server.

• PSST: Kok nudlene rett før servering, ellers klistrer de seg sammen.

Denne retten ble levert av matprat.no.