Lam i nudler

4 porsjoner.

4 porsjoner:

600 g renskåret lammekjøtt i strimler (lår eller bog)

4 ss olje

1 stk. rød paprika

4 stk. vårløk

2 stk. gulrot

1 båt hvitløk

1 ss finhakket fersk ingefær

Lam i nudler

2 pk. nudler

3 ss søt soyasaus (kecap manis)

1 ss søt chilisaus• Slik gjør du:

Skjær gulrøttene i tynne skiver, vårløk i ringer og paprika i staver. Finhakk ingefær og hvitløk.

Fres kjøttet på sterk varme i 3 til 4 omganger. Legg kjøttet til side.

Fres grønnsakene sammen med ingefær og hvitløk.

Kok nudler etter anvisning på pakken.

Ha kjøttet tilbake i woken, tilsett soya- og chilisaus. Bland inn nudler og server.

PSST: Kok nudlene rett før servering, ellers klistrer de seg sammen.