Lammekebab i pita

20 minutter. 2 personer.

300 g lammedeig1 ts potetmel 1/2 ts salt 2 ts paprikapulver 1 knivsodd kanel 1/2 ts spisskum 1 ts garam masala 1 båt finhakket hvitløk 3 ss vann 2 ss smør/margarin til steking 2-4 pitabrød 1/2 løk 2-4 salatblad 4 ss tsatsiki eller yoghurt noen oliven Alt mel og krydder til lammekebaben blandes godt inn i deigen. Bruk gjerne hendene, og arbeid vannet inn til slutt. Form deigen til fire pølser. Stikk gjerne en grillpinne av tre på langs inn i hver pølse. Brun dem i varm panne, og etterstek 3-4 minutter på svakere varme, avhengig av tykkelsen.I mellomtida varmer du pitabrødene og skjærer løk i skiver. Anrett kebaben i pitabrødet sammen med salat, løkringer, oliven og tsatsiki/yoghurt.