Lammekoteletter med ingefær og pære

4 porsjoner.

4 porsjoner:

4 stk. doble lammekoteletter

1 stk. pære

2 ts hakket, fersk ingefær

1 båt hvitløk

½ ts salt

½ ts pepper

2 ss margarin /olje til steking

Lammekoteletter med ingefær og pære

4 ss hvit castello, eller kremost naturell


• Slik gjør du:

Skjær pæra i små terninger. Finhakk hvitløk og ingefær. Krydre kotelettene med salt og pepper.

Brun lammekotelettene i pannen sammen med hvitløk, ingefær og pære.

Legg blandingen (hvitløk, ingefær, pære) oppå hver kotelett sammen med en klatt kremost eller Castello.

La kotelettene ettersteke under lokk i 3-4 minutter avhengig av tykkelsen.

Server gjerne med pasta eller godt brød.

PSST: Bruk evt. vanlig, revet hvit ost i stedet for kremost. Lammekoteletter kan kjøpes som doble og enkle. Til én porsjon bør du minst beregne én dobbel eller to enkle koteletter.

De er raske å tilberede, de trenger bare stekes 3-5 minutter avhengig av tykkelsen.