Lammekoteletter med pizzaiola

Mat til 4 på 30 minutter.

Ca. 8 lammekoteletter, 1 ts salt 1/2 ts pepper 2 ss frisk basilikum evt. 1 ts tørket, 2 ss olivenolje. Stek kotelettene i varm jernpanne slik at de blir pent brune på begge sider. La dem ettersteke på svakere varme, 4 minutter på hver side. Dryss på litt salt, pepper og basilikum. Server med pizzaiola, pasta og sitronbåter. Pizzaiola: 1 løk og 2 båter hvitløk 1 boks hermetiske tomater 2 ss tomatpuré 1/2 sitron 1 lite glass svarte oliven. Rens og finhakk løk og hvitløk. Fres dem lett i olivenolje i ei panne, ha i tomater og tomatpuré og la sausen koke inn litt. Del olivenene i to og ha over i sausen rett før servering. (Matprat.no) Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!