Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Lammesauté med kantareller

4 porsjoner.

Ca. 800 g benfri lammestek

200 g sopp, gjerne kantareller

4-5 sjalottløk

2 ss smør/margarin til steking

1 pose Provence lammesaus

2 dl matfløte

1 ts salt

1/2 ts pepper

Slik gjør du: 1. Skjær kjøttet i biter (ca. 4 x 4 cm). Rens og del soppen. Hakk løken.

2. Lag sausen etter oppskrift på posen, men bruk bare 2 dl vann, og tilsett fløten.

3. Brun kjøttet i flere omganger på sterk varme, 2- 3 minutter på hver side. Ta det ut av pannen, men hold det varmt.

4. Stek løk og sopp i 3- 4 minutter. Rør i blandingen med jevne mellomrom.

5. Ha sopp/løkblandingen og kjøttet i sausen. Smak til med salt og pepper.Server med råstekte poteter eller potetmos.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media