Lammeskiver med indisk vri

Dagens mattips.

4 porsjoner

800 g lammelår i skiver

1 pose tikka masala krydder

2 dl olje

Saften av ½ stk. lime

Slik gjør du:

• Bland godt sammen tikka masalakrydder, olje og limesaft.

Legg lammeskivene i marinaden i en time.

Grill dem raskt på sterk varme ca. 2 minutter på hver side. Legg dem over på aluminiumsfolie på grillen, sett på lokket og la dem ettersteke i ca. 3-4 minutter.

PSST:Du kan fint marinere lammeskivene dagen i forveien.

Bønnesalat med mynte:

1 boks salatbønner, 1 boks hermetiske kikerter, 4 stk. vårløk, 2 ss finhakket frisk mynte, 1 stk. sitron, 1 ½ dl olivenolje ½ ts salt, ¼ ts pepper.

Slik gjør du:

Skyll bønnene og bland de med resten av ingrediensene. Smak til med salt og pepper før servering.